DESPRE NOI

De aproape 30 de ani, suntem lideri în producția de îngrășăminte bacteriene de înaltă calitate, dedicate nutriției plantelor și îmbunătățirii solului. Încă din 1995, produsele noastre au fost pionieri pe piața biofertilizatorilor bacterieni și au revoluționat producția agricolă, aducând calitate superioară și o preocupare profundă pentru mediul înconjurător. Avem o echipă dedicată de producție și dezvoltare internă, care asigură cele mai înalte standarde de calitate și inovație în toate produsele noastre. Pentru a oferi un serviciu complet și rapid, avem centre proprii de logistică și depozitare, asigurând o distribuție eficientă la nivel internațional. Fiecare produs din gama noastră este certificat și clasificat ca fiind potrivit pentru agricultura ecologică, reflectând angajamentul nostru constant față de sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător.

De-a lungul timpului, am selectat cu grijă culturile bacteriene individuale pentru a obține cea mai mare vitalitate și virulență, asigurând performanțe superioare și rezultate de excepție pentru agricultori. Conceptul fundamental al biofertilizatorului nostru AZOTER® este de a fixa azotul din atmosferă și de a accesa fosfatul nefolosit și greu de dizolvat disponibil în sol. În plus, ne mândrim cu faptul că produsele noastre aduc un real avantaj economic, reducând costurile în producția agricolă primară.

 

În prezent, compania noastră de producție vinde produse AZOTER® direct sau printr-un reprezentant de vânzări în aproape 20 de țări:

mapa europy 2023

НАМЕРЕНИЯ КОМПАНИИ

Главной задачей компании ООО «AZOTER Trading» является увеличение урожайности почвы посредством качественной продукции с помощью постоянно поддерживаемого и бережно относящегося к окружающей среде метода и содействие повышению продуктивности выращиваемых культур при одновременном благоприятном экономическом эффекте снижения расходов на промышленные удобрения. ООО «AZOTER Trading» предоставляет своим заказчикам и партнерам, кроме обеспечения качественной продукции и точной логистики, консультации в области подкормки и удобрений сельскохозяйственных культур на основании выполненных отборов проб почвы и растений. В соответствии с полученными агрохимическими анализами и результатами компания разработает рекомендации и методики оптимизирования подкормки выращиваемых культур согласно действующим законодательным нормам для постоянно поддерживаемого сельского хозяйства с учетом повышения урожайности почвы и обновления микробной жизни в почве.